Fotoverslag
Blijf op de hoogte en volg Linda
24 Augustus 2012 | Oeganda, Masaka
Deze keer breng ik jullie graag op de hoogte met een fotoverslag. Na een flink aantal weken geven van workshops teamleren en actieve manieren van lesgeven op de verschillende trainingscentra en voorbereiden van de interventies voor de volgende en laatste schooltermijn, heb ik ook net als jullie genoten van een paar weekjes zomervakantie. Wat is Uganda toch een prachtig land! Kijk maar....
Tot de volgende keer.
Liefs Linda
24 Augustus 2012 - 12:16
Evelyn :
Mooie foto's Lin! Lekker dat je daar ook wat vakantie hebt gehad tussen al het werken door. Mooi , al die wilde dieren.
Hier begint de vakantie morgen, jeuheuh!!
Xx Evelyn -
24 Augustus 2012 - 12:27
Paulien:
Hoi Linda,
Indrukwekkend hoor! Verslag in foto's maakt veel duidelijk. Nog een fijne tijd daar en veel succes met je mooie werk!! Groetjes uit de Volkelseweg, Paulien en de rest
24 Augustus 2012 - 17:23
Gerard Van Bethraij, Wanroij:
Hoi Linda,
Leuk weer eens wat van je te horen en te zien waar je mee bezig bent.
Goed dat je ook de tijd neemt om wat vakantie te vieren; dat mag wel na
zoveel onbaatzuchtigheid!!
Hier zitten de vakanties er al weer op en zijn de kinderen al weer een week naar
school. Succes met de rest van jouw missie!
Groeten,
Fam. van Bethraij -
25 Augustus 2012 - 16:41
Leon:
Nog een week en dan staan wij ook voor je neus. De mooie foto's willen dat we er nu al waren. Tot snel.
Gr. Léon -
27 Augustus 2012 - 11:14
Jikke:
Hola chica!
Leuk weer bericht en foto's van je te zien!! Volgens mij bereik je echt wel wat hoor daar, als ik zie wat je allemaal doet en hoe je het aanpakt. Ziet er heel professioneel uit!
Skypen was er niet meer van gekomen maar ik mail je zo voor een afspraak!
Liefs, XX Jik -
29 Augustus 2012 - 09:49
Sandra:
Hee Linda,
leuk weer wat van je te horen en zien! En wat een prachtig land. Mea en ik hebben gisteren onze 'prikken' gehaald, dus het wordt nu allemaal wat 'echter'. We zijn nog druk aan het nadenken wat we nog willen doen
We zouden het heel leuk vinden om binnenkort weer even met je te spreken!
Succes daar verder!
groet
Sandra -
30 Augustus 2012 - 21:27
Saskia Toonen:
ha lieve Linda,
wat een mooie foto's. Leuk om te zien waar je mee bezig bent!!!! Indrukwekkend.
dikke zoen Sas -
31 Augustus 2012 - 11:01
Stephanie:
hoi linda,
mooi hoor! en super dat je er zo van weet te genieten (is ook een kunst :-))
hier zojuist terug van een fietsvakantie langs de loire, ook mooi!
liefs
stephanie